Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ολοκληρωμένη Αξιόπιστη Πρόταση
 στο Χώρο της Συσκευασίας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1978 στην κατασκευή χάρτινων τσαντών και ειδικών κατασκευών για συσκευασία διαφόρων προϊόντων όπως σε εκτυπώσεις offset και πλαστικοποιήσεις.

Ιδρύθηκε από τον Γρηγόρη Γιαμάλογλου στη Νίκαια του Πειραιά όπου και στεγάστηκε μέχρι την μεταφορά της το 1999 σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Οι φιλοδοξίες του ιδρυτή σε συνδυασμό με σκληρή δουλειά βοήθησαν την εταιρία να αναπτυχθεί με ταχύτατους ρυθμούς και να ανταπεξέλθει σε μια ανταγωνιστική αγορά όπως είναι η αγορά της συσκευασίας. Με την πολύτιμη βοήθεια του υιού του Γιώργου Γιαμάλογλου ο οποίος τελειώνοντας τις σπουδές του το 1996 εισέρχεται στην επιχείρηση κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πολύ ισχυρό οικογενειακό όμιλο.


Η πείρα του πατέρα σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό, τις γνώσεις και τη διάθεση για δουλειά του υιού κατάφεραν να κατατάξουν την εταιρία στις πρώτες θέσεις τις αγοράς.
etaireia.jpg
εγκ-κεντρ.jpg

Κτιριακές Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής σε ένα ιδιόκτητο υπερσύγχρονο χώρο 3.000 τ.μ ειδικά διαμορφωμένο για επεξεργασία, αποθήκευση χάρτου και έτοιμων προϊόντων.

Πλήρως εξοπλισμένο τμήμα σχεδίασης

Διαθέτουμε οργανωμένο τμήμα σχεδίασης μακέτας με έμπειρους σχεδιαστές και με σύγχρονη τεχνολογία δημιουργούμε πρωτοποριακά σχέδια για σίγουρη επιτυχία των προϊόντων σας.

Τεχνογνωσία & υπερσύγχρονα μηχανήματα

Οι δυνατότητες παραγωγής μας είναι ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη σας και οι χρόνοι παράδοσης ελαχιστοποιούνται λόγω του έμπειρου προσωπικού και των σύγχρονων μηχανημάτων μας.

Ιδιόκτητος στόλος μεταφοράς εμπορευμάτων

Οι διανομές γίνονται καθημερινά με αυτοκίνητα της εταιρίας μας για να καλύπτουν κάθε ανάγκη συσκευασίας που σας προκύπτει.

Πλούσια έκθεση με δείγματα

Στο χώρο μας λειτουργεί έκθεση με μεγάλη ποικιλία δειγμάτων. Με την επίσκεψη σας και με τις προτάσεις μας θα σας βοηθήσουμε να καταλήξετε στο επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα.

Τα ανωτέρω προσδίδουν αυξημένες δυνατότητεςστην εταιρία μας.

-6.jpg
-5.jpg
-1.jpg
-4.jpg
-2.jpg
-3.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευαγγελιστρίας & Kαλαβρύτων
19300 Ασπρόπυργος Αττικής
Τ. 210 55 71 213

T. 210 55 71 203
F. 210 55 71 103
info@starpack.gr
elliniko.png